Antena Meniu Search
x

Un șofer a intrat pe contrasens, pe Autostrada Sibiu - Orăştie, a lovit un microbuz cu 12 pasageri și a fugit pe un câmp (Video)

Șoferul unui autoturism a intrat pe contrasens, la ieșirea de pe Autostrada Sibiu – Orăştie, a lovit un microbuz cu 12 pasageri și a fugit pe un câmp.

Un sofer a intrat pe contrasens pe autostrada Sibiu - Orastie si a lovit un microbuz
Un sofer a intrat pe contrasens pe autostrada Sibiu - Orastie si a lovit un microbuz - oradesibiu.ro

Șoferul unui autoturism a intrat pe contrasens, la pe Autostrada Sibiu – Orăştie, a lovit un microbuz cu 12 oameni și a fugit pe un câmp.

Accidentul s-a produs, sâmbătă, la una dintre ieşirile de pe Autostrada Sibiu - Orăştie, aflată în dreptul municipiului Sibiu. Un autoturism a pătruns pe contrasens şi a lovit un microbuz în care se aflau 12 oameni, iar şoferul vinovat a părăsit maşina şi a fugit pe câmp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

În microbuz se aflau unsprezece pasageri şi şoferul, iar un bărbat, două femei şi doi adolescenţi de 15 – 16 ani au fost transportaţi la spital, fiind conştienţi.

În acest moment se fac verificări pentru identificarea șoferului vinovat.

Traficul în zona accidentului este blocat total.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un șofer a intrat pe contrasens, pe Autostrada Sibiu - Orăştie, a lovit un microbuz cu 12 pasageri și a fugit pe un câmp (Video)