Antena Meniu Search
x

Foto Accident pe A1 Sibiu-Deva. O persoană rănită grav, după ce s-a ciocnit cu maşina de un TIR şi a ricoşat într-un parapet

O persoană a suferit răni grave şi a fost transportată de urgenţă la spital în urma unui accident de pe autostrada A1, porţiunea Sibiu-Sebeş, luni dimineaţă. În accident au fost implicate un autoturism şi un autotren care s-au ciocnit faţă-spate, rezultând propulsarea în parapetul lateral a maşinii. Sensul de mers către Deva, restricţionat.

de Redactia Observator

la 19.06.2023, 08:46

”Pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 251, în zona municipiului Sibiu, pe sensul de mers către Deva, s-a produs o coliziune faţă-spate între un autotren şi un autoturism, acesta fiind proiectat în parapetul marginal”, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit primelor date, o persoană din autoturism a suferit răni grave, fiind transportată la spital. Banda de urgenţă şi prima bandă sunt oprite, traficul se desfăşoară îngreunat pe a doua bandă, relatează news.ro.

Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 30 de minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Accident pe A1 Sibiu-Deva. O persoană rănită grav, după ce s-a ciocnit cu maşina de un TIR şi a ricoşat într-un parapet