Antena Meniu Search
x

Video Accident pe o stradă din Lugoj. O maşină a intrat într-un stâlp de electricitate, apoi a fost proiectată lângă un bloc. Şoferul a dat vina pe pisici

Un grav accident a avut loc pe strada Buziaşului din Lugoj. Două persoane au ajuns la spital, după ce şoferul maşinii în care se aflau a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp de electricitate. Bărbatul a dat vina pe pisicile pe care le transporta.

de Cristina Dimulescu

la 11.06.2022, 12:18

Vezi și

Maşina a lovit câţiva stâlpişori de protecţie de pe mijlocul drumului, după care a urmat un stâlp de electricitate şi s-a oprit la doar câţiva metri de un bloc. Şoferul, dar şi o pasageră au rămas captivi între fiarele autoturismului şi a fost nevoie de un echipaj de descarcerare. 

Ce le-a spus şoferul poliţiştilor

Şoferul, un bărbat în vârstă de 51 de ani, le-a spus poliţiştilor că transporta mai multe pisici, iar la un moment dat una dintre ele a intrat sub pedala de acceleraţie. 

Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Ce riscă şoferii care transportă animale de companie necorespunzător

Potrivit legislației rutiere, șoferii nu au voie să transporte pe locul din față animale de companie, iar orice abatere de la această prevedere înseamnă amendă și puncte penalizare. Suma pe care vor trebuie să o scoată din buzunare cei care sunt prinși că încalcă legea poate ajunge până la 2.900 de lei. Mai mult decât atât, șoferii prinși în fapt riscă și 20 de punct penalizare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident pe o stradă din Lugoj. O maşină a intrat într-un stâlp de electricitate, apoi a fost proiectată lângă un bloc. Şoferul a dat vina pe pisici