Antena Meniu Search
x

Foto Accident pe Valea Oltului: 4 oameni au căzut cu maşina în prăpastie, dar au scăpat, ca prin minune, nevătămaţi. Şoferul de 70 de ani izbise un cap de pod

Patru persoane au scăpat nevătămate după ce autoturismul cu care circulau a ieşit de pe şosea şi a căzut într-o prăpastie, rămânând răsturnat pe o parte. Accidentul a avut loc duminică, pe Valea Oltului, maşina care a derapat fiind condusă de un şofer în vârstă de 70 de ani.

de Redactia Observator

la 03.12.2023, 14:56

Accident pe Valea Oltului
Accident pe Valea Oltului

Accident pe Valea Oltului. Evenimentul rutier s-a produs duminică după amiază, la kilometrul 214+500 de metri al drumului naţional 7, în localitatea Brezoi, satul Călineşti din judeţul Vâlcea. 

Accident pe Valea Oltului: maşina a căzut zeci de metri în gol, în prăpastie

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Vâlcea, un autoturism condus de un şofer în vârstă de 70 de ani a derapat, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat într-o prăpastie de pe marginea drumului.

La locul accidentului au fost trimise de urgenţă mai multe ambulanţe, inclusiv una de transport personal şi victime multiple dar şi echipaje de descarcerare. Medicii şi paramedicii i-au găsit pe şofer şi pasageri ieşiţi din maşina răsturnată pe o parte.  

Pe acelaşi subiect

Cei 4 pasageri au scăpat nevătămaţi

"Toţi pasagerii în număr de patru, după evaluarea medicală, au refuzat transportul la spital", informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. În urma evenimentului, traficul rutier pe Valea Oltului nu a fost afectat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident pe Valea Oltului: 4 oameni au căzut cu maşina în prăpastie, dar au scăpat, ca prin minune, nevătămaţi. Şoferul de 70 de ani izbise un cap de pod