Antena Meniu Search
x

Accident în Poiana Lacului, Argeș. Impactul, provocat de un șofer speriat de o viespe

Grav accident pe o şosea din Argeş! Şapte oameni, dintre care trei copii au fost răniţi, iar o fată de 15 ani este în comă. Şoferul autoturismului în care se aflau minorii, un tânăr de 22 de ani, s-a speriat de o viespe care intrase în maşină.

de Redactia Observator

la 16.08.2019, 12:57

Vezi și

Grav accident pe o şosea din Argeş! Şapte oameni, dintre care trei copii au fost răniţi, iar o fată de 15 ani este în comă. Şoferul autoturismului în care se aflau minorii, un tânăr de 22 de ani, s-a speriat de o viespe care intrase în maşină, iar când a încercat să o alunge, a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens. A urmat impactul frontal cu un autoturism care circula regulamentar. Pentru că erau în stare gravă, două dintre victime au fost transferate la un spital din Capitală.

Alarma s-a dat în comuna Poiana Lacului, pe drumul naţional dintre Piteşti şi Drăgăşani. Patru ambulanţe şi un echipaj SMURD intervin la un accident provocat. de o viespe.

Două autoturisme s-au lovit frontal pe şosea. În total, şapte persoane au fost afectate.

Printre victime se numără trei copile de 9, 15 şi 16 ani. Cu toţii erau rude şi se întorceau acasă de la mare. Pe adolescenta de 15 ani medicii au găsit-o în stare de inconştientă. Este în comă şi atât ea, cât şi cea mare au fost transferate la o clinică din Capitală. La Spitalul de Urgenţă din Piteşti a ajuns încă o tânără din maşina lor, dar şi cei doi pasageri din maşina lovită.

Pe durata interevenţiei salvatorilor traficul a fost blocat complet în zonă. Pe numele tânărului de 22 de ani, cel care a provocat accidentul, poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Accident în Poiana Lacului, Argeș. Impactul, provocat de un șofer speriat de o viespe