Antena Meniu Search
x

Accident rutier grav, în Argeș. Un bărbat a rămas fără o mână, după ce maşina în care se afla s-a ciocnit de alt autoturism

Un accident rutier în urma căruia un bărbat a fost scos din maşină cu o mână amputată s-a produs, sâmbătă după amiază, în localitatea Lunca Corbului din judeţul Argeş. Primele date arată că două autoturisme, în care se aflau şase persoane, s-au ciocnit. Printre victime se numără şi un copil, care nu este în stare gravă, potrivit News.ro. 

de Redactia Observator

la 22.10.2022, 14:27

Un bărbat a rămas fără o mână, după ce maşina în care se afla s-a ciocnit de alt autoturism
Accident rutier grav în Argeș - Shutterstock

UPDATE - Dintre cele şase persoane, patru adulţi şi copilul rănit, în vârstă de şase ani, sunt transportaţi la unităţile spitaliceşti pentru îngrijiri şi investigaţii medicale.

Accidentul a avut loc pe DN65 , în zona restaurantului Stejarul. Primele date de la faţa locului arată că două autoturisme s-au ciocnit, în urma impactului una dintre maşini fiind proiectată în afara carosabilului, iar cealaltă rămânând pe marginea drumului, transmite Poliţia judeţeană Argeş. 

Uneia dintre victime i-a fost amputată mâna

Conform ISU Argeş, în fiecare dintre cele două autoturisme implicate în accident se aflau trei persoane. Una dintre acestea, un bărbat de 36 de ani, are o amputaţie de membru superior în urma accidentului. El a fost scos din maşină de către un echipaj de descarcerare. De asemenea, printre cei implicaţi se numără şi un copil care a suferit un traumatism cranian minor, starea sa nefiind gravă. 

La ora transmiterii acestei ştiri traficul rutier în zona accidentului este restricţionat, pentru ca poliţiştii să realizeze cercetarea la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident rutier grav, în Argeș. Un bărbat a rămas fără o mână, după ce maşina în care se afla s-a ciocnit de alt autoturism