Antena Meniu Search
x

Accident rutier pe A2, aproape de Medgidia. O maşină a lovit parapetul median. Două persoane au fost transportate la spital

Un accident rutier a avut loc sâmbătă după-amiază, pe A2, traficul fiind imobilizat pe a doua bandă. O maşină a lovit parapetul median al autostrăzii, iar două victime au fost transportate la spital.

de Redactia Observator

la 09.09.2023, 17:56

Un accident rutier a avut loc sâmbătă după-amiază, pe A2, traficul fiind imobilizat pe a doua bandă.
Un accident rutier a avut loc sâmbătă după-amiază, pe A2, traficul fiind imobilizat pe a doua bandă. - Profimedia

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă după-amiază, pe A2 după ce o maşină a lovit parapetul median, iar două persoane au fost transportate la spital, relatează news.ro.

Accidentul a avut loc în apropierea localităţii Medgidia

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că un autoturism a lovit parapetul median de pe A2 pe sensul Constanţa - Bucureşti, în zona localităţii Medgidia, şi a rămas imobilizat pe a doua bandă. Traficul se desfăşoară dirijat pe prima bandă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că la locul accidentului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă, elicopterul SMURD şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean. O persoană încarcerată a fost extrasă din maşină şi transportată la spital. De asemenea, o altă victima a ajuns la o unitate medicală, cu ambulanţa Serviciului Judeţean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Accident rutier pe A2, aproape de Medgidia. O maşină a lovit parapetul median. Două persoane au fost transportate la spital