Antena Meniu Search
x

Accident sau foc pus intenţionat? Un taxi parcat a fost cuprins de flăcări, în toiul nopţii, pe o stradă din Satu Mare

Un şofer de taxi din Satu Mare s-a trezit cu jumătate de maşină făcută scrum, după ce vehiculul a luat foc precum o torţă. Din primele informaţii, se pare că focul a fost pus intenţionat. Ancheta este în curs de defăşurare. 

de Redactia Observator

la 16.03.2023, 09:20

Un taxi parcat a fost cuprins de flăcări, în Satu Mare
Un taxi parcat a fost cuprins de flăcări, în Satu Mare - ISU Satu Mare

În această dimineață, în jurul orei 04:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Someș " a fost alertat să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit din senin la un autoturism parcat pe Aleea Clăbucet, Satu Mare. 

Anunțul la 112 a fost făcut de către un şofer care trecea prin zonă. Pentru stingerea flăcărilor s-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă cu 9 cadre militare din cadrul Detașamentului Satu Mare. 

La sosirea forțelor, incendiul se manifesta la blocul motor al autoturismului, pompierii reușind să-l localizeze, limitând astfel propagarea focului la întreaga mașină. Cauza probabilă a incendiului a fost acțiune intenționată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Accident sau foc pus intenţionat? Un taxi parcat a fost cuprins de flăcări, în toiul nopţii, pe o stradă din Satu Mare