Antena Meniu Search
x

Accident în Mureş! O şoferiţă a intrat în plin cu maşina într-o casă din cauza vitezei - FOTO

O şoferiţă a fost grav rănită, astăzi, în urma unui accident violent produs în judeţul Mureş, în zona localităţii Sovata.

O şoferiţă a fost grav rănită, astăzi, în urma unui accident violent produs în judeţul Mureş, în zona localităţii Sovata.

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a produs la aproximativ 35 de kilometri de Târgu-Mureş, în zona localităţii Sovata. O femeie, aflată la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf, a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei.

Drept urmare, autoturismul a intrat în plin în gardul unei case, pe care l-a dărâmat, şi apoi s-a oprit într-un perete al imobilului.

În urma impactului violent, femeia a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale maşinii. Martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului s-au deplasat poliţiştii rutieri, pompierii echipajului de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, dar şi un echipaj medical.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Accident în Mureş! O şoferiţă a intrat în plin cu maşina într-o casă din cauza vitezei - FOTO