Antena Meniu Search
x

Accident teribil în Botoşani. Venit tocmai din Singapore, un sucevean a adormit la volan şi a provocat o nenorocire. Doi copii au ajuns la spital (Video)

Un şofer în vârstă de 41 de ani, care venea dinspre Suceava spre Botoşani, a adormit la volan provocând un accident teribil. Doi copii au ajuns la volan.

Un sucevean care a venit tocmai din Singapore şi a şofat zeci de ore pe drumurile din Moldova, ca să-şi vadă copilul nou-născut, a fost la un pas să-şi omoare fiica de cinci ani, pe drumul de întoarcere de la spital. 

Din cauza oboselii, a adormit la volan şi a intrat frontal într-o autoutilitară, în care se aflau un bărbat, însoţit de o femeie cu un copil de un an.

GALERIE FOTO: Marinar venit tocmai din Singapore, accident violent la câteva ore după ce soţia sa a născut

Atât fata lui, cât şi copilul din autoutilitară, au ajuns în stare gravă la spital.

Accidentul a avut loc pe raza localităţii Hudum, din Botoşani.

Şoferul autoturismului se întorcea de la Maternitatea din Suceava, unde îşi văzuse pentru prima oară copilul nou-născut.

În urma impactului, atât fetiţa şoferului care a provocat accidentul cât şi copilul aflat în autoutilitară au ajuns la spital.

"Am fost solicitaţi pentru un accident rutier cu două victime, doi copii, un copil în stare gravă cu un traumatism toraco-abdominal acut care a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Pediatrie, celălat copil a fost transportat cu o alta ambulanta tot la spital de copii", au declarat reprezentanţii ambulanţei.

Şoferul care a provocat accidentul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Accident teribil în Botoşani. Venit tocmai din Singapore, un sucevean a adormit la volan şi a provocat o nenorocire. Doi copii au ajuns la spital (Video)