Antena Meniu Search
x

Accident teribil în Pătrăuţi, între două autoturisme. Una dintre maşini s-a răsturnat în şanţ. Cinci persoane implicate

Accident teribil în zona localităţii Pătrăuţi, în Suceava: Cinci persoane au fost implicate în coliziunea dintre două autoturisme pe DN 2. 

de Redactia Observator

la 20.04.2023, 12:02

Un accident rutier grav s-a produs, joi dimineața, pe DN 2 în zona localității Pătrăuți. Potrivit plutonier Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava, cinci persoane au fost implicate în accidentul produs în urma coliziunii dintre două autoturisme. 

"Se deplasează la fața locului pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj SAJ. Este vorba despre o coliziune între două autoturisme, fiind implicate 5 persoane", transmite ISU Suceava. 

Două dintre persoane sunt monitorizate la fața locului de către ambulanțe. În urma incidentului, o femeie în vârstă de 60 de ani a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate, relatează News Bucovina.

La fața locului au intervenit şi pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident teribil în Pătrăuţi, între două autoturisme. Una dintre maşini s-a răsturnat în şanţ. Cinci persoane implicate