Antena Meniu Search
x

Video Accident teribil în Ploieşti. Un motociclist se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a izbit de un microbuz şi a ajuns sub roţi

Accident terbil la ieşirea din Ploieşti, în zona Podul Înalt. Un motociclist se zbate între viaţă şi moarte după ce a intrat în coliziune cu un microbuz în care se aflau 7 pasageri.

de Redactia Observator

la 08.07.2023, 08:06

Vezi și

Totul s-a petrecut noaptea trecută, pe DN72, Ariceștii Rahtivani. Impactul a fost deosebit de violent, iar motociclistul a ajuns sub dubă. La faţa locului au ajuns de urgenţă pompierii militari, care au intervenit cu mai multe autospeciale, o ambulanţă SMURD, dar şi una de terapie intensivă.

Salvatorii au găsit victima în stop cardio-respirator şi, după ce i-au aplicat manevrele de resuscitare, au transportat-o la spital. Conducătorul microbuzului a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Din fericire, cei 7 pasageri au scăpat teferi, refuzând transportul la spital. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident teribil în Ploieşti. Un motociclist se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a izbit de un microbuz şi a ajuns sub roţi