Antena Meniu Search
x

Accident teribil pe Autostrada Soarelui, provocat de un şofer băut, care a blocat și circulația

Un accident teribil a blocat circulaţia total pe Autostrada Soarelui, vineri seara, în direcţia de mers spre Bucureşti. Un şofer beat l-a provocat, dar din fericire nu au fost victime. O maşină a luat însă foc.

Un accident teribil a blocat circulaţia total pe Autostrada Soarelui, vineri seara, în direcţia de mers spre Bucureşti. Un şofer beat l-a provocat, dar din fericire, nu au fost victime. O maşină a luat însă foc.

La kilometrul 80, un şofer în vârstă de 50 de ani din Bucureşti a pierdut controlul maşinii, a lovit glisiera de pe centrul autostrăzii şi apoi a virat brusc dreapta, izbind o platformă auto care transporta un autoturism. Platforma s-a răsturnat şi ulterior a luat foc.

Şoferul care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest şi rezultatul a fost de 0.96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. Traficul a fost blocat pentru o perioadă. Potrivit martorilor, în coloana imensă de maşini a rămas în așteptare şi un convoi militar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident teribil pe Autostrada Soarelui, provocat de un şofer băut, care a blocat și circulația