Antena Meniu Search
x

Şapte oameni, între care o gravidă în 8 luni şi doi copii, spulberaţi într-un accident teribil de microbuz. Plan roşu de interventie în Vaslui (Video)

Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie după un grav accident rutier, petrecut pe DN 24, în judeţul Vaslui. Şapte oameni, printre care o gravidă şi doi copii, au fost răniţi după ce un autoturism s-a izbit violent de un microbuz.  

Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie după un grav accident rutier, petrecut pe DN 24, în judeţul Vaslui. Şapte oameni, printre care o gravidă şi doi copii, au fost răniţi după ce un autoturism s-a izbit violent de un microbuz.  

În accidentul care a avut loc în în jurul orei 2.00, în localitatea Muntenii de Jos, au fost implicate un microbuz cu patru persoane la bord și o maşină în care se aflau șoferul și doi minori. 

La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe, printre care și ambulanța pentru victime multiple, câteva echipaje de poliție și o autospecială pentru descarcerare de la ISU Vaslui. 

Pe acelaşi subiect

De asemenea, a fost declanșat Codul roșu de Intervenție.

Victimele, printre care și o tânără gravidă în 8 luni, au fost transportate la Spitalul Județean Vaslui. Din fericire, rănile suferite de acestea nu le-au pus viața în pericol. 

“La spital au ajuns șapte victime dintr-un accident rutier: doi minori, unul în vârstă de 13 ani și celălalt în vârstă de 15 ani și cinci adulți. Printre aceștia se numără și o femeie gravidă. Starea lor este incredibil de bună ținând cont de gravitatea acidentului. Așteptăm rezultatul de la examenul Computer Tomograf pentru a stabili dacă se impune internarea. Victimile au suferit contuzii. Copii au contuzii toracice, iar în cazul adulților au fost stabilite și contuzii la nivelu coloanei cervicale”, a declarat pentru presa locală medicul Carmen Piseru. 

Cercetările la fața locului au stabilit faptul că microbuzul, în care se aflau șoferul și trei femei, venea de la Negrești și se îndrepta către București.

Celălalt autoturism implicat în accident, un Logan în care se aflau tatăl și cei doi minori, se deplasa către municipiul Vaslui. Șoferul microbuzului a povestit că Loganul a venit cu viteză spre el, a încercat să evite impactul și a tras de volan dreapta dar a fost lovit în partea din stânga față și a fost aruncat în afara părții carosabile. 

Polițiștii iau în calcul și varianta ca tatăl celor doi copii să fi adormit la volan astfel explicându-se lipsa de reacție a acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Şapte oameni, între care o gravidă în 8 luni şi doi copii, spulberaţi într-un accident teribil de microbuz. Plan roşu de interventie în Vaslui (Video)