Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident violent la Constanţa, soldat cu patru victime, printre care şi un copil. O persoană se află în comă

Patru persoane, printre care şi un copil de patru ani, au fost rănite într-un accident rutier petrecut în a doua zi de Crăciun, în judeţul Constanţa.

de Redactia Observator

la 12.04.2019 , 12:06

Patru persoane, printre care şi un copil de patru ani, au fost rănite într-un accident rutier petrecut în a doua zi de Crăciun, în judeţul Constanţa. La faţa locului s-a deplasat şi elicopterul SMURD, care a preluat una dintre victime.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină accident petrecut în apropierea localităţii Viişoara, unde două maşini s-au ciocnit. La faţa locului au fost trimise o autospecială, elicopterul SMURD şi mai multe ambulanţe, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea,

Patru persoane au fost rănite, în uma impactului. O persoană aflată în stare gravă, în comă, a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, au mai fost răniţi un copil în vârstă de patru ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, o femeie, diagnosticată cu traumatism la mână, ambele victime fiind duse la spital. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Accident violent la Constanţa, soldat cu patru victime, printre care şi un copil. O persoană se află în comă