Antena Meniu Search
x

Video Accidentul aviatic din Suceava, în care doi oameni și-au pierdut viața, învăluit încă în mister. Nimeni nu știe când s-a prăbușit cu exactitate avionul

Autorităţile nu ştiu până în acest moment care este ora exactă la care s-a prăbuşit avionul. Noroiul din zonă a îngreunat accesul salvatorilor ISU care au ajuns lângă epavă după 20 de minute de la primul apel dat prin 112. În această dimineaţă, criminaliştii s-au întors să caute noi probe necesare în anchetă. 

de Angela Bertea

la 12.09.2022, 13:39

Vezi și

Încă de la primele ore, criminaliștii s-au întors la fața locului pentru a relua cercetările, iar de puțin timp au ajuns aici și cei de la Autoritatea de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile și desfășoară și ei cercetări, adună probe pentru a stabili dinamica accidentului.

Accidentul aviatic din Suceava, învăluit în mister

Potrivit informațiilor de până acum, avionul ar fi decolat în jurul orei 13.00. Un localnic din zonă ar fi descoperit avionul de mici dimensiuni și a alertat autoritățile. Locul unde s-a întâmplat este la aproape trei kilometri de aerodromul Frătăuți, de unde ar fi decolat aeronava. 

Anchetatorii vor ridica aeronava și vor stabili cu exactitate, în urma unei expertize, ce a dus la producerea evenimentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accidentul aviatic din Suceava, în care doi oameni și-au pierdut viața, învăluit încă în mister. Nimeni nu știe când s-a prăbușit cu exactitate avionul