Antena Meniu Search
x

Video Accidentul cu 4 morţi din Iaşi. Un cazan cu smoală, aflat in maşina muncitorilor, s-a răsturnat peste victime la impact

O şoferiţă aflată sub influenţa alcoolului a spulberat patru muncitori, noaptea trecută, în Iaşi. Tânăra ar fi făcut drifturi şi ar fi gonit cu mult peste limita legală înainte să piardă controlul volanului şi să facă prăpăd pe şosea. Vă avertizăm, urmează informaţii şi imagini cu un puternic impact emoţional. Mai multe anchete au fost începute, după cumplitul accident. Reprezentanţii firmei spun că lucrarea era semnalizată corespunzător, iar muncitorii aveau şi veste reflectorizante.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 17.06.2022, 13:42

Vezi și

Femeia de 39 de ani ar urma să ajungă astăzi la sediul Biroului Rutier din Iaşi, pentru a fi audiată. În această dimineaţă, poliţiştii au încercat să ia legătura cu aceasta pentru a o chema la audieri, însă până acum nu au reuşit să dea de urma ei.

Noi detalii în cazul tragicului accident din Iaşi

Femeia a fost peste noapte la spitalul de neurochirurgie din Iaşi, dar pentru că avea răni uşoare a solicitat să plece la domiciliu. Vecinii acesteia susţin însă că nu ar fi ajuns acasă astăzi şi îşi amintesc faptul că seara trecută a fost văzută atunci când se urca în maşină şi părea să fi consumat băuturi alcoolice. Accidentul s-a petrecut la scurt timp după ce a plecat de acasă. 

Poliţiştii verifică imagini şi de pe alte camere de supraveghere din oraş pentru că mai mulţi martori susţin că au văzut-o conducând cu viteză şi haotic prin oraş cu puţin timp înainte de a produce accidentul în care patru persoane au murit.

Pe acelaşi subiect

Pentru că apar detalii noi privind moartea celor patru, cum ar fi faptul că un cazan cu smoală care se afla în maşina muncitorilor s-a răsturnat de asemenea peste aceştia în momentul în care s-a produs accidentul.

Se fac verificări şi de către cei de la ITM, dar firma la care victimele lucrau susţine că aveau toate măsurile de protecţie asigurate, purtau veste reflectorizante, iar zona era bine delimitată şi spune că totul a fost din vina şoferiţei care a pierdut controlul volanului în acea curbă.

Trei persoane sunt internate în continuare la spital, după accidentul de noaptea trecută, una dintre ele în stare foarte gravă, iar celelalte două, de asemenea, au suferit mai multe intervenţii chirugicale

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accidentul cu 4 morţi din Iaşi. Un cazan cu smoală, aflat in maşina muncitorilor, s-a răsturnat peste victime la impact