Antena Meniu Search
x

Video Accidentul cu doi morți din Iași a fost filmat. Logan intrat pe contrasens, zdrobit de TIR după un impact frontal înfiorător

Imagini de groază au fost surprinse în timpul unui accident mortal. S-a întâmplat ieri pe un drum din Iaşi unde o maşină, în care se aflau un bărbat şi o femeie de 63 de ani, s-a izbit puternic de un TIR. Momentul impactului a fost surprins de camera de bord a camioanului.

de Redactia Observator

la 28.03.2023, 12:33

Vezi și

Pe filmare se vede cum maşina scăpată de sub control se loveşte frontal de TIR-ul care se răstoarnă pe marginea şoselei, iar cabina camionul se rupe de pe şasiu. 

Șoferul Loganului a murit pe loc, femeia din mașină s-a stins la scurt timp, în spital

Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul s-a făcut praf în partea din față, iar cele două persoane au rămas încarcerate. La faţa locului au intervenit mai multe autospeciale de descarcerare, dar elicopterul SMURD care a preluat-o pe femeie. Şoferul a murit pe loc, iar femeia a decedat şi ea, la scurt timp la spital.

 "Pacientă de 63 de ani a fost adusă cu politraumă, intubată, ventilată mecanic, diagnostic de șoc postraumatic tratat de urgență în Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Sf. Spiridon Iași. S-a instalat însă un stop cardiorespirator care nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că s-a declarat decesul, a fost anunțată poliția și Institutul de Medicină Legală”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

Şoferul TIR-ului însă, a fost transportat la spital în stare de conştienţă. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii întregii situații de fapt.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accidentul cu doi morți din Iași a fost filmat. Logan intrat pe contrasens, zdrobit de TIR după un impact frontal înfiorător