Antena Meniu Search
x

Video Accidentul de la Corbu, surprins în imagini. Doi oameni au murit pe loc, după ce au rămas prinşi între fiarele maşinii răsturnate. Un adolescent, în stare gravă

Impactul dramatic din Corbu, judeţul Constanţa, a fost surprins în imagini de o cameră de supraveghere. În urma accidentului, două persoane au murit, iar un adolescent de 15 ani a ajuns în stare gravă la spital. Toţi se aflau în aceeaşi maşină, informează reporterul Observator Andreea Filip.

de Redactia Observator

la 02.09.2022, 14:10

Vezi și

În imagini se vede cum şoferiţa taie intersecţia cu viteză şi se izbeşte în plin în autoturismul în care se aflau cele trei victime. Şoferul şi pasagerul din partea din dreapta au rămas încarceraţi între fiarele maşinii răsturnate. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru ei.

În maşină se mai afla şi copilul pasagerului care, din cauza şocului a suferit o amenezie puternică, fiind transportat la spital cu traumatisme multiple. Şoferiţa s-a ales cu răni uşoare şi a fost prelută de ambulanţă. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Ce spun poliţiştii

Astăzi, în jurul orei 8:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 226, în localitatea Corbu. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de o femeie de 42 de ani, respectiv un bărbat, de 66 de ani.

În urma impactului, a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto, a pasagerului din față de 44 de ani și rănirea gravă a pasagerului din spate de 15 ani, toți din cel de-al doilea autoturism. Totodată a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto din primul autoturism. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accidentul de la Corbu, surprins în imagini. Doi oameni au murit pe loc, după ce au rămas prinşi între fiarele maşinii răsturnate. Un adolescent, în stare gravă