Antena Meniu Search
x

Accident grav în Buzău, pe E85! Un șofer vitezoman a spulberat un grup de pietoni

Şase oameni au ajuns la spital, dintre care unul în stare gravă, după ce un tânăr a apăsat prea tare pedala de acceleraţie, a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un grup de pietoni, aflaţi în parcarea unui restaurant.

Vezi și

Şase oameni au ajuns la spital, dintre care unul în stare gravă, după ce un tânăr a apăsat prea tare pedala de acceleraţie, a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un grup de pietoni, aflaţi în parcarea unui restaurant. În urma impactului violent au fost avariate şi trei autoturisme. Martorii susţin că şoferul ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice. Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere, din zonă. Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional!

Scenele se derulează pe marginea şoselei care şi-a câştigat renumele de drum al morţii, în zona localităţii Mărăcineni. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum autoturismul scăpat de sub control iese de pe şosea, spulberă maşinile aflate în parcarea unui restaurant, apoi se opreşte.

Patru tineri care erau acolo au fost răniţi. O armată de salvatori a fost mobilizată pentru salvarea lor, dar şi a altor două persoane - şoferul vinovat şi pasagerul din dreapta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei patru tineri aflaţi în parcare tocmai ieşiseră din restaurant. Deşi martorii spun că şoferul vinovat ar fi fost băut, acesta, un tânăr de 24 de ani, nu a putut fi testat alcoolscopic la faţa locului. I-au fost însă prelevate probe biologice de sânge pentru analize. În impactul violent alte trei autoturisme au fost serios avariate.

Poliţiştii au deschis un dosar penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Accident grav în Buzău, pe E85! Un șofer vitezoman a spulberat un grup de pietoni