Antena Meniu Search
x

Video Actorii Teatrului Naţional din Timișoara au jucat piesa la lumina telefoanelor, după o pană de curent în oraș: "Când statul stinge lumina, publicul o aprinde"

După o pană de curent în Timișoara, actorii Teatrului Naţional au fost nevoiți să joace finalul primei părţi a piesei "O scrisoare pierdută" la lumina lanternelor de la telefonane, aprinse de spectatori.

de Redactia Observator

la 10.02.2023, 08:45

Actorii Teatrului Naţional din Timișoara nevoiți să joace piesa la lumina telefoanele, după o pană de curent în oraș
Actorii Teatrului Naţional din Timișoara nevoiți să joace piesa la lumina telefoanele, după o pană de curent în oraș - Captură Facebook/ Teatrul National Timisoara

În timpul spectacolului de joi seară a Teatrului Naţional Timişoara a avut loc o pană  de curent. Spectatorii nu au plecat din sală, ci au aprins lanternele de la telefoanele mobile pentru ca piesa "O scrisoare pierdută", de Ion Luca Caragiale să poată continua.

Defecţiunea a afectat centrul şi nordul oraşului Timişoara mai multe minute

"Show must go on! O SCRISOARE PIERDUTĂ pe scena Teatrului Naţional din Timişoara. Enel lasă mare parte din Timişoara în beznă. Publicul aprinde lanternele telefoanelor şi spectacolul a putut continua până la finalul primei părti. Îsi aduce cineva aminte cum era înainte de 1989? Astăzi, în continuare, când statul stinge lumina, publicul o aprinde", au transmis reprezentanţii Teatrului Naţional Timişoara pe pagina de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pana de curent a fost remediată în timpul pauzei de la finalul primei părţi, astfel că partea a doua s-a desfăşurat în condiţii normale. Defecţiunea a afectat centrul şi nordul oraşului Timişoara mai multe minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Actorii Teatrului Naţional din Timișoara au jucat piesa la lumina telefoanelor, după o pană de curent în oraș: "Când statul stinge lumina, publicul o aprinde"