Antena Meniu Search
x

Acuzaţii grave la o şcoală din Iaşi! Un elev ar fi fost lovit cu rigla pentru că nu a terminat 10 exerciţii la matematică

Mama a doi fraţi gemeni spune că unul dintre copii a fost lovit cu o riglă şi tras de urechi, iar celălalt scos din clasă, în timpul orei, de o profesoară.

Vezi și

Mama a doi fraţi gemeni spune că unul dintre băieţii ei a fost lovit cu o riglă şi tras de urechi, iar celălalt scos din clasă, în timpul orei, de o profesoară pensionară care a ţinut locul unui coleg la catedră.

Copilul i-ar fi povestit mamei că a primit o riglă peste braţ, apoi urecheat şi dus lângă un pom. Aşa ar fi fost tratat, la şcoală, un elev de 10 ani, bolnav de epilepsie.

Mama copilului:

Motivul, spun copiii, a fost că ăsta bolnăvior nu a terminat cele zece exerciţii la matematică şi a făcut unul singur. Atât a reuşit el să facă.

Nici fratele geamăn nu a scăpat de severitatea dascălului. O învăţătoare ieşită la pensie, care însă ţinea locul la catedră unei colege. Pentru că ar fi râs în clasă, a fost scos pe hol jumătate de oră.

Incidentul a avut loc marţea trecută. După câteva zile, mama a făcut sesizat conducerea şcolii.

Mama gemenilor:

Normal că n-a recunoscut nimic, copiii mei au picat de mincinoşi. Copiii nu mai vor la şcoală că râd acum copiii de ei. Am vorbit cu domnişoara învăţătoare care m-a rugat s-o iert că vin sărbătorile, să nu mai dea cu subsemnatul.

Mama spune că nu are de gând să se oprească aici. Femeia va depune plângere atât la Parchet cât şi la Inspectoratul şcolar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Acuzaţii grave la o şcoală din Iaşi! Un elev ar fi fost lovit cu rigla pentru că nu a terminat 10 exerciţii la matematică