Antena Meniu Search
x

Acuzaţii grave la Spitalul din Dej. Pacient mort la scurt timp după ce un aparat medical a căzut peste el

Rudele unui pacient de 53 de ani, care a murit la Primiri Urgenţe Dej, spun că l-au găsit plin de sânge la numai o oră după ce l-au dus la spital.

Vezi și

Acuzaţii grave la Spitalul Municipal Dej. Rudele unui pacient de 53 de ani, care a murit în serviciul de primiri urgenţe, spun că l-au găsit plin de sânge şi cu lovituri la cap, la numai o oră după ce l-au dus la spital. Reprezentanţii spitalului recunosc că bărbatul s-a ridicat de pe targă şi a tras peste el un echipament medical, dar susţin că incidentul nu are nicio legătură cu decesul. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.

Rudele bărbatului nu înţeleg cum s-a întâmplat nenorocirea.

Bărbatul, care acuza dureri toracice, a fost preluat de cadrele medicale, care i-au recoltat sânge, i-au făcut un EKG, apoi i-au pus o perfuzie. Pacientul, aflat pe targă, a devenit brusc agitat şi a vrut să se ridice. I s-a făcut însă rău şi a căzut, trăgând după el aparatul medical ce cântărea aproximativ 2 kilograme.

Cum bărbatul este supraponderal, asistentele nu au reuşit să-l ţină şi a căzut pe podea, spun medicii. În scurt timp, starea bolnavului s-a agravat şi a intrat în stop cardio-respirator. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar inima bărbatului nu a mai pornit.

dr. Antoanela Nicoara - purtător de cuvânt Spitalul Municipal Dej

Autopsia făcută de medicina legală a arătat că decesul a fost cauzat de un infarct miocardic acut. 

Conform procedurilor, medicii au anunţat poliţiştii despre incident. A fost deschis un dosar de ucidere din culpă. Urmează ca anchetatorii să stabilească exact ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Acuzaţii grave la Spitalul din Dej. Pacient mort la scurt timp după ce un aparat medical a căzut peste el