Antena Meniu Search
x

Video "Adio! Să ştii că te-am iubit mult". Ultimele cuvinte rostite de un tânăr de 21 de ani, din Maramureş, înainte de a se sinucide din dragoste

O iubire incepută acum trei săptămâni şi incheiata cu o despărţire zilele trecute, l-a făcut pe un tânăr de 21 de ani din Baia Mare să îşi pună capăt zilelor. Înainte de a se spânzura, bărbatul a înregistrat un mesaj video pe care l-a trimis apropiaţilor, dar şi fostei sale iubite, o adolescentă de 16 ani.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 31.03.2022, 22:55

Vezi și

Din cauză că iubita l-a părăsit, Gabriel, tânărul de 21 de ani, nu a mai putut rezista şi a decis să se sinucidă. În ultimul mesaj video pe care l-a filmat înainte de a se spânzura, acesta îi transmite pentru ultima dată fostei iubite cât de mult o iubeşte. 

"Adio! Să ştii că te-am iubit mult. Ai însemnat  tot ce am avut mai scump pe lumea asta. Ai fost fericirea mea, mi-ai adus fericire în viaţa asta. Îmi pare rău că a trebuit să ajung la lucrurile astea. Te iubesc mult!" au fost ultimele cuvinte ale tânărului.

Tânărul s-a înregistrat înainte de a se sinucide

Imediat după ce a înregistrat mesajul, tânărul s-a sinucis. În urma lui curg acum sute de mesaje de condoleanţe. Pagina de Facebook a iubitei sale, Vanessa, a devenit locul unde apropiaţii îşi scriu mesajele de rămas bun. Mesaje pline de regrete, durere şi neputinţă vin acum şi din partea celei pentru care tânărul şi-a luat viaţa.

"Te-ai dus pe nedrept badea meu, nu știu de ce ai ales asta. Te am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească, iubirea mea. Nu te voi uita toată viața mea, m-ai lasat cu un gol în suflet, nimeni și nimic nu o să schimbe asta. Îngerule, te voi purta în suflet pentru tot restul vieți mele", sunt cuvintele fostei iubite ale tânărului, postate într-un mesaj pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Adio! Să ştii că te-am iubit mult". Ultimele cuvinte rostite de un tânăr de 21 de ani, din Maramureş, înainte de a se sinucide din dragoste