Antena Meniu Search
x

Video Adolescent de 14 ani pe bicicletă, lovit mortal de o maşină, în Cluj. A fost solicitat şi elicopterul SMURD, însă medicii nu l-au mai putut salva

Un băiat de 14 ani din Cluj a murit după ce un şofer l-a lovit cu maşina într-o intersecţie, la ieşire din Gherla. La faţa locului a fost solicitat şi un elicopter SMURD. Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru adolescent, decât să constate decesul. 

de Cristina Dimulescu

la 16.06.2022, 07:45

Vezi și

Cumplitul accident a avut loc miercuri după amiază, când băiatul se deplasa cu bicicleta din direcţia Nicula înspre localitatea Mintiu Gherlii. 

Incidentul s-a întâmplat în intersecţia DJ 109 D cu DJ 109 C. Acolo, a fost lovit de o maşină condusă de un bărbat în vârstă de 47 de ani. 

A fost solicitat elicopterul SMURD, însă adolescentul nu a mai putut fi salvat  

În urma unui apel la 112, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, un echipaj SMURD, dar şi un elicopter. Cadrele medicale l-au găsit pe adolescent în stop cardio respirator. Cu toate eforturile medicilor, băiatul nu a putut fi salvat. 

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs nefericitul accident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Adolescent de 14 ani pe bicicletă, lovit mortal de o maşină, în Cluj. A fost solicitat şi elicopterul SMURD, însă medicii nu l-au mai putut salva