Antena Meniu Search
x

Adolescent de 15 ani, înjunghiat cu un briceag de un tânăr de 21 de ani, pe o stradă din Constanța. Ce a declanşat atacul

Un tânăr de 21 de ani  este cercetat de procurorii constănţeni, după ce a înjunghiat cu un briceag un minor în vârstă de 15 ani, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 25.04.2023, 16:46

Adolescent de 15 ani, înjunghiat cu un briceag de un tânăr de 21 de ani, pe o stradă din Constanța
Adolescent de 15 ani, înjunghiat cu un briceag de un tânăr de 21 de ani, pe o stradă din Constanța - Profimedia

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a transmis marţi, printr-un comunicat de presă, că procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cercetează un tânăr de 21 de ani, din comuna Castelu, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore

“La data de 22.04.2023, în intervalul orar 20:30 - 21:00, în timp ce se afla pe strada A. din comuna Castelu, inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică participând la un scandal de amploare, şi i-a aplicat o lovitură de cuţit tip briceag, persoanei vătămată minore M.S. în vârstă de 15 ani, provocându-i leziuni corporale ce necesită pentru vindecare un număr de 16-18 zile de îngrijiri medicale, fără a-i pune viaţa în primejdie şi fără a exista consecinţe ale art. 194 din Cod penal”, se arată în comunicat. 

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Adolescent de 15 ani, înjunghiat cu un briceag de un tânăr de 21 de ani, pe o stradă din Constanța. Ce a declanşat atacul