Antena Meniu Search
x

Adolescentul dispărut în balta balastierei din Almașu a fost găsit mort

Sfârşit tragic pentru un adolescent din Sălaj. Băiatul de 16 ani a pierit în balta unei foste balastiere, acolo unde a mers la scăldat, chiar sub ochii tatălui său. A fost mobilizare de forţe pentru salvatori, iar pompierii şi scafandrii au căutat până târziu în noapte trupul băiatului.

de Redactia Observator

la 13.08.2019, 13:50

Vezi și

Sfârşit tragic pentru un adolescent din Sălaj. Băiatul de 16 ani a pierit în balta unei foste balastiere, acolo unde a mers la scăldat, chiar sub ochii tatălui său. A fost mobilizare de forţe pentru salvatori, iar pompierii şi scafandrii au căutat până târziu în noapte trupul băiatului. După şapte ore, victima a fost găsită. Medicii însă au mai putut doar să constate decesul.

Comuna Almaşu, judeţul Sălaj. În întunericul nopţii, în apele unui lac, în zona unei foste balastiere, scafandrii caută trupul unui adolescent de 16 ani.

Salvatorii ISU au adus şi un container multirisc pentru căutare şi salvare pentru a lumina întreaga zonă. De pe mal, tatăl, dar şi localnicii din sat dau şi ei o mână de ajutor şi speră la o minune. Chiar părintele său l-a adus aici, după ce copilul îl rugase să îl lase la scăldat.

După şapte ore de căutări, trupul băiatului a fost găsit. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Oamenii spun că zona este extrem de periculoasă pentru că balastiera nu mai este exploatată de ani de zile, iar lacul a rămas neîngrădit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Adolescentul dispărut în balta balastierei din Almașu a fost găsit mort