Antena Meniu Search
x

Un adolescent drogat a omorât în bătaie o mamă din Bacău şi şi-a bătut prietenul care a intervenit (Foto)

O femeie În vârstă de 50 de ani, din Bacău, mamă a doi copii, a fost ucisă cu sălbăticie, pe stradă, de un adolescent în vârstă de 16 ani, care era drogat.

Un adolescent drogat a omorât în bătaie o mamă din Bacău şi şi-a bătut prietenul care a intervenit - Facebook

O femeie În vârstă de 50 de ani, din Bacău, mamă a doi copii, a fost ucisă cu sălbăticie, pe stradă, de un adolescent în vârstă de 16 ani, care era drogat.

Totul s-a întâmplat astăzi, în comuna Solonţ din judeţul Bacău, în timp ce femeia se întorcea spre casă după ce fusese la magazinul din comună, dar şi la poştă.

Adolescentul de 16 ani, Adrian Cercel, era împreună cu un prieten în vârstă de 19 ani, când s-a întâlnit cu femeia în vârstă de 50 de ani.

Din senin, Adrian, care se afla sub influenţa drogurilor, potrivit martorilor, a început să o lovească pe femeie cu pumnii şi cu picioarele.

Pe acelaşi subiect

Prietenul său a intervenit şi a încercat să îl împiedice să o mai lovească pe femeie, însă şi el a fost bătut de agresor.

Ulterior, Cercel a continuat să o lovească pe femeie până ce aceasta şi-a dat ultima suflare.

Martorii au sunat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului au intervenit poliţiştii, dar şi un echipaj medical.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru femeia de 50 de ani, mamă a doi copii în vârstă de 14, respectiv 26 de ani.

Adrian Cercel a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un adolescent drogat a omorât în bătaie o mamă din Bacău şi şi-a bătut prietenul care a intervenit (Foto)