Antena Meniu Search
x

Adolescent salvat de salvamontişti, după ce a căzut cu bicicleta, pe un traseu montan din Maramureş

Un adolescent aflat pe un traseu montan pentru biciclete s-a accidentat la un picior. El a fost salvat de o echipă Salvamont Maramureș care i-a acordat primul ajutor și l-a transportat la echipajul SMURD.

de Redactia Observator

la 02.08.2022, 22:29

Imagini de la faţa locului
Adolescent salvat de salvamontişti, după ce a căzut cu bicicleta, pe un traseu montan din Maramureş - Salvamont Maramureş

Potrivit salvamontiștilor, misiunea a început în urma unui apel 112. Colegul adolescentului de 16 ani i-a anunțat pe salvatori că pe un traseu montan pentru biciclete din zona stațiunii Şuior s-a produs un accident.

Chiar dacă informațiile privind locul producerii accidentului au fost ușor greșite, salvamontiștii l-au găsit pe adolescentul rănit, relatează mediafax.ro. Victima era lovită la un picior și, după acordarea primului ajutor, adolescentul a fost extras cu ajutorul corzilor. Ulterior, băiatul a fost predat echipajului SMURD și a fost transportat la UPU Baia Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Adolescent salvat de salvamontişti, după ce a căzut cu bicicleta, pe un traseu montan din Maramureş