Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 15 ani din Sibiu a murit înecat în râul Olt

Scăldatul în locuri neamenajate face o nouă victimă. Un adolescent din judeţul Sibiu s-a înecat ieri după-amiază în râul Olt, unde voia să răcorească împreună cu un prieten. Amicul său, tras şi el la fund de curenţi, a fost salvat de un pescar care a și sunat la 112.

Vezi și

Scăldatul în locuri neamenajate face o nouă victimă. Un adolescent din judeţul Sibiu s-a înecat ieri după-amiază în râul Olt, unde voia să răcorească împreună cu un prieten. Amicul său, tras şi el la fund de curenţi, a fost salvat de un pescar care a și sunat la 112. Bărbatul nu a reușit să-l salveze însă și pe copilul de 15 ani.

Adolescentul de 15 ani, împreună cu un prieten, cu un an mai mic, ieşise la scăldat la gura de vărsare a râului Avrig în Olt. Ceea ce ar fi trebuit să fie o zi frumoasă pentru cei doi băieţi s-a transformat rapid în coşmar atunci când curenţii i-au tras la fund. Băiatul de 14 ani a fost salvat de un pescar care a și sunat la 112. Bărbatul însă nu a reușit să-l scoată și pe cel de-al doilea copil. A urmat o misiune grea pentru salvatori.

”S-a înfipt în noroi acolo şi pe urmă a ieşit din noroi şi n-a mai putut. A dat de câteva ori din mâini şi n-a mai reuşit să mai iasă.”, spune un localnic.

La căutări au venit scafandrii din Hunedoara, dar şi localnicii din Avrig.

După mai bine de trei ore, băiatul de 15 ani a fost scos la suprafaţă. Din păcate, medicii au fost nevoiţi să declare decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un adolescent de 15 ani din Sibiu a murit înecat în râul Olt