Antena Meniu Search
x

Galerie foto Adriana şi Radu se îndreptau spre mare cu fiul lor, când drumul le-a fost oprit pentru totdeauna. Şi-au găsit sfârşitul după ce maşina lor s-a izbit violent de un TIR

Adriana şi Radu se îndreptau spre mare, împreună cu fiul lor de un an şi trei luni. Nimic nu anunţa tragedia care avea să urmeze pentru cei trei, atunci când au plecat de acasă, din comuna Săliştea, judeţul Alba. 

de Monica Palade

la 22.08.2022, 13:24

Cei trei au murit pe loc, când maşina în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un TIR. Toţi trei au rămas încarceraţi în bolidul care a ajuns un morman de fiare. Deocamdată nu se ştie de ce şoferul a intat pe contrasens. Înfiorătorul accident a avut loc, luni dimineaţa, pe DN 7, la kilometrul 240+100 de metri, în zona localității Lazaret, județul Sibiu.

Adriana şi Radu erau căsătoriţi din 2019, iar de curând fuseseră binecuvântaţi cu micuţul lor. Toţi trei s-au unit acum prin moarte. Salvatorii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru ei. Rănile suferite erau incompatibile cu viaţa. 

Potrivit unui martor, şoferul BMW-ului a intrat într-o depăşire într-o curbă periculoasă şi din cauza vitezei prea mari, 100 km la oră, nu a mai reuşit să redreseze maşina şi s-a pus de-a latul. Totodată, şoferul TIR-ului circula cu 50 la oră. Informaţiile nu au fost confirmate încă de poliţişti. 

Ce spun poliţiştii 

Conform IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate reiese că șoferul unui autoturism condus spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR condus spre Sibiu.

În urma impactului toți ocupanții autoturismului, doi adulți și un minor de un an, au murit pe loc. Este vorba de un bărbat de 34 de ani, soția acestuia de 31 de ani și de fiul acestora de 1 an și 3 luni, din județul Alba. TIR-ul era condus de un bărbat de 45 de ani din județul Dâmbovița. Circulația în zonă este blocată total. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Adriana şi Radu se îndreptau spre mare cu fiul lor, când drumul le-a fost oprit pentru totdeauna. Şi-au găsit sfârşitul după ce maşina lor s-a izbit violent de un TIR