Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Aeroportul Otopeni, focar de infecţie. Ce au descoperit inspectorii ANPC în urma verificărilor la restaurante şi magazine

Aeroportul Otopeni, principala poartă aeriană a României, este un focar de infecţie. O arată cele mai noi controale ale Protecţiei Consumatorilor, care a făcut verificari la restaurantele şi magazinele în care zilnic intră mii de pasageri. După ce au trecut pe acolo inspectorii, jumătate dintre localurile verificate au fost închise. 

de Mădălina Chiţac

la 31.07.2024 , 12:39

ANPC a defăşurat o serie de controale în aeroportul Otopeni. Au fost verificaţi 29 de operatori economici, care vindeau produse atât alimentare cât şi nealimentare, şi case de schimb valutar.

S-au verificat inclusiv zonele unde pasagerii aşteaptă în aeroport. S-a descoperit foarte multă mizerie, în special în locurile în care se prepara mâncarea, produse care aveau termen de expirare depăşit sau care erau ţinute în condiţii improprii. 

Inspectorii au dat şi 58 de amenzi în valoare de 547.000 de lei şi patru avertismente. În plus, s-a dispus închiderea pentru o perioadă cuprinsă între 6 şi 12 luni pentru cinci puncte de lucru.  

Vezi și
Mădălina Chiţac Like

Mi-am dorit mereu să am locul ăla de muncă “ieșit din tipare”. Îmi plac oamenii și lucrurile palpitante, îmi place imprevizibilul și ineditul. Iar reporteria are din plin așa ceva.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Aeroportul Otopeni, focar de infecţie. Ce au descoperit inspectorii ANPC în urma verificărilor la restaurante şi magazine