Antena Meniu Search
x

Video Afaceristul din Gorj, care a abuzat sexual două adolescente, vrea să scape de arest

Afaceristul din Gorj, arestat pentru că ar fi abuzat sexual două copile la piscină, vrea sa scape de arest. A încercat să convingă instanţa să fie mai blândă cu măsurile preventive.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 01.09.2021, 20:41

Vezi și

Urmează ca mâine cele două fete de 15 ani să fie audiate de procuror cu un psiholog de faţă

Mărturiile lor sunt extrem de importante.  

Declaraţii o să dea şi părinţii acestora cei care au sesizat oamenii legii după ce prietenii lor ar fi primit imagini de la piscina afaceristului în timpul în care ar fi întreţinut relaţii sexuale cu una dintre minore.

Substanţe interzise în băutură

Pe acelaşi subiect

Fetelor le ar fi fost oferite bauturi alcoolice in care individul ar fi pus si substante interzise pentru ca in declaratiile initiale spuneau ca nu si aduc aminte mai nimic din ce se intampla la locul de agrement al omului de afaceri.

Cele doua fete vor fi aduse la Bucuresti pentru investigatii medicale suplimentare. Procurorii din cadrul DIICOT au facut seara trecuta perchezitii la domiciliul afaceristului, tocmai pentru a vedea daca au fost folosite substante interzise.

Intre timp barbatul a facut o contestatie la arestul preventiv, vrea o masura mai blanda pe timpul cercetarilor. el este acuzat de act sexual cu minori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Afaceristul din Gorj, care a abuzat sexual două adolescente, vrea să scape de arest