Antena Meniu Search
x

Află când NU îţi merge bine! Ziua şi ora GHINIONISTE pentru fiecare zodie

Descoperă care este ziua săptămânii cea mai ghinionistă pentru tine şi chiar şi ora la care norocul nu e de partea ta

Descoperă care este ziua săptămânii cea mai ghinionistă pentru tine şi chiar şi ora la care norocul nu e de partea ta

BERBEC: SÂMBĂTĂ, 17:25

Cel mai ghinionist punct al săptămânii pentru tine este sâmbătă la ora 17:25. Este momentul în care astrele nu îţi ajută memoria iar capacitatea de concentrare scade simţitor.

TAUR: VINERI, 14:08

Sfârşitul de săptămâna este unul dificil pentru tine, mai ales dacă munceşti la foc automat zi de zi. Acesta este punctul critic în care organismul îţi spune că trebuie să mai faci o pauză.

GEMENI: SÂMBĂTĂ, 23:45

Sâmbătă nu este cea mai plăcută zi pentru tine. Casa Iubirii şi Casa Prieteniei sunt grav afectate de alinierea planetelor. Nu e bine să te cerţi sâmbătă seara cu nimeni. Vei pierde înainte de a spune ceva!

RAC: LUNI, 07:34

În cazul în care te trezeşti de dimineaţă, aceasta este ora la care toate planurile tale se intersectează şi nu poţi să ajungi într-o mie de locuri.

LEU: VINERI, 23:13

Soarele şi Venus nu au o relaţie tocmai plăcută. Astrul care te guvernează te pedepseşte luându-ţi din norocul pe care îl primeşti cadou în restul zilelor săptămânii.

FECIOARA: DUMINICĂ, 13:30

Tocmai ziua odihnei este cea care îţi frământa gândurile. Îţi scapă tot din mână, nu reuşeşti să fii coerent şi, în plus de asta, te deprimi uşor dacă te plictiseşti.

BALANŢA: MARŢI, 15:55

Planeta Marte îţi încarca crucea astfel încât să îţi dea o lecţie de viaţă. La ora 15 şi 55 de minute se creează momentul din care încep ghinioanele de marţi seara.

SCORPION: JOI, 17:28

Poţi pierde foarte uşor bani la ora asta. Mergi la magazin şi poţi fi păcălit fără să îţi dai seama. De vină este marele benefic Jupiter care nu îţi este tocmai prieten din punct de vedere astrologic.

SĂGETĂTOR: MIERCURI, 16:08

Planeta Mercur (mai ales dacă este în poziţie retrogradă) te face să te enervezi până la disperare pentru gafele constante pe care le faci.

CAPRICORN: DUMINICĂ, 19:27

Duminică seară este detestabila pentru tine. Reuşeşti să te cerţi cu o facilitate ridicată astfel încât rişti să îţi pierzi apropiaţii.

VĂRSĂTOR: VINERI, 20:30

Cu toată că eşti o fire venusiană (adică visătoare) ziua de Vineri este una ghinionista pentru tine, în special după ora 20:30 seara. Nu ai noroc la multe capitole, mai ales dacă plănuieşti întâlniri amoroase la acea oră.

PEŞTI: MIERCURI, 23:02

Te deprimă jumătăţile în general. Eşti un om dintr-o bucată şi tocmai de aceea nu ştii deloc cum să trăieşti în ziua din mijlocul săptămânii.

CITEŞTE ŞI Horoscop TOAMNĂ 2015. Previziuni MAYAŞE pentru toate zodiile

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Află când NU îţi merge bine! Ziua şi ora GHINIONISTE pentru fiecare zodie