Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un poliţist din Oţeleni a fost bătut cu pumnii şi cu picioarele chiar în faţa sediului Poliţiei

Un poliţist din Oţeleni, judeţul Iaşi, a fost bătut cu pumnii şi cu picioarele, chiar în faţa sediului de Poliţie.

de Redactia Observator

la 13.12.2017 , 13:27

Un poliţist din Oţeleni, judeţul Iaşi, a fost bătut cu pumnii şi cu picioarele, chiar în faţa sediului de Poliţie.

Potrivit procurorilor, marţi după-amiază, în jurul orei 15.05, agentul de poliţie se afla în comuna Oţeleni atunci când s-a întâlnit cu un bărbat de 39 de ani. Acesta din urmă a început să îl înjure pe agent, iar ulterior a început să îl lovească. 

"Din activitatea de urmărire penală desfășurată până în prezent a rezultat că la data de 12.12.2017, în jurul orei 15:05, agentul de poliție T.A.M. din cadrul Postului de Poliție Oțeleni, jud. Iași, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza comunei Oțeleni, jud. Iași, a fost agresat fizic de o persoană de sex masculin  în vârstă de 39 de ani prin lovirea cu pumnul în zona feței și cu picioarele peste corp, împrejurare în care i-a distrus și uniforma de serviciu", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani.

Articolul continuă după reclamă

Poliţistul din Oţeleni a reuşit să îl imobilizeze pe agresor, iar acesta a fost condus pentru audieri la sediul Parchetului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Un poliţist din Oţeleni a fost bătut cu pumnii şi cu picioarele chiar în faţa sediului Poliţiei