Antena Meniu Search
x

Cum am reușit să găsim un agresor sexual pe care ar fi trebuit să-l prindă Poliția Capitalei

În acest weekend am deschis Observatorul cu materiale despre doi indivizi care agresează sexual copiii din Bucureşti. Sâmbătă, un caporal de la Clinceni, prins de Poliţie, duminică, un bărbat de 32 de ani, în libertate.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 16.06.2019, 21:01

Agresorul sexual căutat de Poliție
Un agresor sexual a fost găsit de reporterii Observator, deși era căutat de Poliția Capitalei - Observator

În acest weekend am deschis Observatorul cu materiale despre doi indivizi care agresează sexual copiii din Bucureşti. Sâmbătă, un caporal de la Clinceni, prins de Poliţie, duminică, un bărbat de 32 de ani, în libertate, care s-a împrietenit cu minorii pe un grup de pe Facebook şi care îi urmăreşte şi în realitate.

Mamele copiilor mi-au povestit disperate că le e frică să îşi mai lase copiii să iasă din casă, după mesajele obsecene pe care le-au găsit în mediul online. A trecut o săptămână de când două mame au depus plângere la Poliţie şi nimic nu s-a întâmplat de atunci.

Am cerut o reacţie de la Poliţia Capitalei şi ne-au transmis că agresorul nu este din Bucureşti, că a fugit şi că sunt în cercetări. Am reuşit să găsesc numărul lui de telefon şi am insistat până a răspuns. M-am prezentat, iar în trei ore l-am convins să ne întâlnim. A crezut că vin cu poliţiştii, nu a avut încredere nici când m-a văzut.

Până la urmă, mi-a povestit că a mai avut două condamnări, că minorii sunt mincinoşi şi că-i cer favoruri sexuale. Iar acum câţiva ani a fost psiholog şi în Sinaia, fix pe domeniul abuzurilor sexuale. Şi testa copiii. Îi pupa "de sus până jos", ca să vadă cum reacţionează. Sunt cuvintele unui om care încă dă mesaje copiilor şi le cere să se întâlnească în diferite locuri din Capitală.

Mi-a fost puţin teamă când a trebuit să mă prezint singură la întâlnire, ce-i drept, de aceea am luat şi o colegă din redacţie cu mine, pentru susţinere. Maria Toader, mulţumesc! Păcat, însă, că nu echipa Observator trebuie să facă treaba Poliţiei, ci invers. Aşteptăm măcar audierile!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cum am reușit să găsim un agresor sexual pe care ar fi trebuit să-l prindă Poliția Capitalei