Antena Meniu Search
x

Video Agresorul tinerei care alerga pe malul râului Bega riscă până la 7 ani de închisoare. Pedepsele pentru agresiune sexuală s-au înăsprit din 2024

O tânără de 28 de ani din Timişoara a fost agresată de un necunoscut în timp ce alerga pe malul râului Bega. Atacul a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar poliţiştii au reuşit să îl identifice rapid pe individ. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 12.02.2024, 20:23

Vezi și

Bărbatul a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru agresiune sexuală. Potrivit poliţiştilor, femeia de 28 de ani ieşise la alergat. Bărbatul s-ar fi apropiat de aceasta și ar fi atins-o cu mâna în zona intimă. Tânăra speriată a sunat la poliţie.

Pedepsele pentru agresiune sexuală s-au înăsprit din 2024

Până să ajungă echipajul, oamenii care au asistat la această scenă au fugit după bărbat şi au reuşit să-l imobilizeze. Agenţii l-au dus direct la secţie. El riscă acum până la 7 ani de închisoare. De la 1 ianuarie, pedepsele pentru astfel de fapte sunt mai mari. Că e nevoie atât de simţ civic, de curaj din partea victimelor şi de consecinţe dure ne-o arata statisticile. 

Studiile de specialitate spun că anul trecut 1 din 4 femei a fost agresată sexual. Şi, mai grav, în alte peste 1.200 de cazuri victimele aubuzurilor au fost copii. Acestea sunt, însă, doar cazurile raportate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Agresorul tinerei care alerga pe malul râului Bega riscă până la 7 ani de închisoare. Pedepsele pentru agresiune sexuală s-au înăsprit din 2024