Antena Meniu Search
x

Video Femeia agresată sexual chiar în timp ce alerga pe malul râului Bega. Atacul a fost surprins de o cameră de supraveghere

O tânără de 28 de ani a fost agresată sexual, în timp ce făcea sport, pe malul râului Bega din Timişoara. O cameră de supraveghere a surpins atacul.

de Redactia Observator

la 12.02.2024, 17:31

Vezi și

Un individ a urmărit-o şi ar fi atins-o nepotrivit. Femeia a sunat la 112, în timp ce doi trecători au reuşit să-l imobilizeze pe agresor. Acesta a fost reţinut şi ulterior arestat pentru 30 de zile, pentru agresiune sexuală.

Ce spun poliţiştii 

Polițiștii Secției 1 Timișoara sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au reținut un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală. Ulterior, magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 19:10, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 28 de ani, cu privire la faptul că în momentul în care desfășura activități sportive pe malul râului Bega dinspre Parcul Rozelor înspre strada Jiul din municipiul Timișoara, un bărbat s-ar fi apropiat de aceasta și ar fi atins-o cu mâna în zona intimă, fără acordul acesteia.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului constatând faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat la scurt timp un bărbat, în vârstă de 38 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost reținut la fața locului de doi cetățeni.

În urma administrării probatorului în cauză, la data de 11.02.2024 bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Tot în aceeași zi, față de bărbat magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Femeia agresată sexual chiar în timp ce alerga pe malul râului Bega. Atacul a fost surprins de o cameră de supraveghere