Antena Meniu Search
x

„Ajută animalele din adăposturi să-și găsească o familie!”

În contextul creşterii numărului de animale fără stăpîn şi al resurselor limitate de care dispun asociaţiile pentru protecţia animalelor, campania “Ajută animalele din adăposturi să-și găsească o familie”

la 02.10.2015, 15:38

În contextul creşterii numărului de animale fără stăpîn şi al resurselor limitate de care dispun asociaţiile pentru protecţia animalelor, campania “Ajută animalele din adăposturi să-și găsească o familie” şi-a propus să ofere un răspuns concret unor probleme reale: lipsa hranei pentru animalele care trăiesc în adăposturi şi numărul tot mai scăzut al adopţiilor din adăposturi.

Pedigree® şi Whiskas®, în parteneriat cu Asociaţia GIA - Group Initiative for Animals vor derula proiectul în perioada 14 septembrie - 14 noiembrie 2015, propunându-și ca anul acesta să doneze până la 150,000 de portii de mâncare animalelor fără stăpân.

Cumpărând orice produs PEDIGREE sau WHISKAS participant la campanie, orice persoană responsabilă și iubitoare de animale poate participa la acest demers de într-ajutorare, deoarece Mars oferă animalelor din adăposturi 2% din volumul vânzărilor acestora - până la 150.000 de porții de mâncare!

Campania a crescut de la an la an. In primul an, in anul 2011, prin intermediul aceleiași campanii au fost donate 23 de tone de hrană pentru animale, reprezentând 80.000 de porţii de mâncare, care au ajuns la aproximativ 5.500 de căţei şi pisici din 17 adăposturi din România.

Anul trecut au fost donate 35 de tone de hrană pentru animale, reprezentând 130.000 de porţii de mâncare pentru mai mult de 8.200 de căţei şi pisici aflati in 19 adăposturi din România.

“Pedigree® şi Whiskas® şi-au propus să ajute animalele fără stăpân din adăposturi, donându-le hrană de calitate, pentru o nutriţie adecvată. O alimentaţie completă şi echilibrată ajută la menţinerea sănătaţii, vitalităţii şi aspectului fizic plăcut. Astfel, Pedigree® şi Whiskas® dau o mână de ajutor câinilor şi pisicilor din adăposturi pentru a le mări şansele să îşi găsească o familie iubitoare care să îi adopte," a declarat Anca Mușat, Marketing Director Mars Romania.

Produsele Pedigree® şi Whiskas®, hrană uscată şi plicuri, vor fi semnalizate prin etichete speciale cu sloganul campaniei: “Ajută animalele din adăposturi să-și găsească o familie” şi vor fi disponibile în marile centre comerciale şi magazine din România, în care se comercializează hrană pentru animale.

„ Ne alaturăm pentru al cincilea an consecutiv campaniei iniţiată de Pedigree® şi Whiskas®, o campanie ce are ca obiectiv într-ajutorarea animăluțelor din adăposturi prin îmbunătățirea condițiilor de viaţă a acestora şi implicit creşterea şanselor de a-și găsi o familie. În urma campaniilor din anii precedenți, adăposturile partenere beneficiare au reuşit să dea spre adopţie o treime din animale in fiecare an, familiile adoptive fiind atât din România cât și din străinătate. Fiecare dintre noi poate ajuta alăturându-se campaniei, donând o porţie de hrană unui animal din adăposturi."a declarat Daniela Stoica preşedinte GIA.

Adăposturile spre care vor pleca donaţiile sunt partenere ale Asociaţiei GIA şi se regăsesc în regulamentul campaniei. Mai multe informaţii despre regulamentul campaniei se pot afla accesând www.pedigree.ro şi www.whiskas.ro. Vizitează-ne şi la https://www.facebook.com/pages/Pedigree-Romania/396131993777620 şi  www.whiskas.ro.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » „Ajută animalele din adăposturi să-și găsească o familie!”