Antena Meniu Search
x

Ajuteu.ro aduce românii împreună. Dorinţele sunt mai uşor de îndeplinit când iţi deschizi inima

Au mai rămas două zile până la prima gală AJUT EU. Într-o ediţie de sărbătoare, Antena 1 vă face cunoştinţă cu eroii campaniei noastre. Dorinţele de pe platforma AJUT EU se înmulţesc de la o zi la alta, iar telespectatorii sunt dornici să ajute.

de Redactia Observator

la 27.11.2019, 22:09

Vezi și

Au mai rămas două zile până la prima gală AJUT EU. Într-o ediţie de sărbătoare, Antena 1 vă face cunoştinţă cu eroii campaniei noastre. Dorinţele de pe platforma AJUT EU se înmulţesc de la o zi la alta, iar telespectatorii sunt dornici să ajute. AJUTEU.RO este locul în care vă puteţi împlini un vis sau puteţi dărui bucurie celor din jur.

Echipa Antena 1 îşi deschide inima şi anul acesta, la ceas aniversar. Pentru că vrem să ajutăm. Împreună cu Fundaţia Mereu Aproape căutăm oameni care au dorinţe. Mai mici sau mai mari. Şi încercăm să le îndeplinim. Mereu cu tine! 

Propunerea noastră este simplă. Oricine se poate înscrie în campanie. Intră pe AJUTEU.RO şi găseşte un caz care are nevoie de sprijin. Dacă ai o dorinţă, înscrie-te! 

Dorinţele oamenilor simpli se vor împlini cu ajutorul nostru.

Pe 29 noiembrie îi veţi cunoaşte pe primii eroi ai campaniei AJUT EU. Într-o ediţie de sărbătoare, Sandra Stoicescu şi vedetele Antena 1 vă vor face cunoştinţă cu ei. Vă invităm pe toţi să vă alăturaţi demersului nostru. Oricât de mic ar putea părea un gest, pentru altcineva poate reprezenta un vis împlinit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Ajuteu.ro aduce românii împreună. Dorinţele sunt mai uşor de îndeplinit când iţi deschizi inima