Antena Meniu Search
x

Alături de cine s-ar fi refugiat Cătălin Cherecheş în Italia. La 3 zile de când a fugit din ţară, autorităţile nu reuşesc să dea de urma lui

Au trecut trei zile de când fostul edil din Baia Mare, condamnat pentru corupţie, a fugit din ţară şi nici acum autorităţile nu au reuşit să dea de urma lui.

Vezi și

Surse Observator spun că s-ar fi refugiat în sudul Italiei, în paradisul fugarilor români, împreună cu soţia şi mama lui. Între timp, în ţară, cazul a iscat un scandal politic. Conform unor surse, Ministrul de Interne ar fi presat să-l demită pe şeful Poliţiei de Frontieră. O cercetare disciplinară a început şi pentru agentul care i-a permis fostului primar să iasă din ţară cu buletinul vărului său.

Cătălin Cherecheş şi-a planificat din timp evadarea după un scenariu demn de film. A schimbat două taxiuri ca să-şi piardă urma şi a ajuns la graniţă chiar înainte de schimbarea turei - când poliţiştii erau deja obosiţi. Cătălin Cherecheş a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru luare de mită. Luna trecută, socrii lui au fost arestaţi pentru că au încercat să mituiască mama judecătoarei care urma să dea sentinţa în acest dosar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Alături de cine s-ar fi refugiat Cătălin Cherecheş în Italia. La 3 zile de când a fugit din ţară, autorităţile nu reuşesc să dea de urma lui