Antena Meniu Search
x

Alertă maximă pe aeroportul Otopeni. O femeie a anunţat că avionul Wizz Air va sări în aer

Momente de panică pe aeroportul Otopeni! Un avion cu aproape 200 de oameni la bord a aterizat de urgenţă după o alertă cu bombă. Aeronava a decolat dintr-un oraş din Georgia şi trebuia să ajungă la Varşovia.

Vezi și

Momente de panică pe aeroportul Otopeni! Un avion cu aproape 200 de oameni la bord a aterizat de urgenţă după o alertă cu bombă. Aeronava a decolat dintr-un oraş din Georgia şi trebuia să ajungă la Varşovia.

"Cinci minute până la aterizare. Suficient să aterizăm?", este momentul în care pilotul aeronavei cere permisiunea să aterizeze de urgenţă pe Aeoportul Otopeni.

Avionul decolase de la Kutaisi, al doilea cel mai mare oraş din Georgia, şi ar fi trebuit să ajungă la Varşovia. Bomba a fost anunţată printr-un apel telefonic. 

Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Otopeni: "Amenitarea a fost transmisa de la aeropotului din Kutaisi, o femeie a anuntat ca va exploda in aer. Avea date precise. 

Pe acelaşi subiect

Paul Mitu, fost mitu fost pilot: Şocul comandantului este fantastic! Uiţi că ai familie, uiţi că ai copii, dai mâna cu moartea într-un fel şi zici "Asta este!". D-aia ne-am ales meseria asta. 

La Otopeni a fost activată celula de criză. Imediat şi-au făcut apariţia echipele pitotehnice şi echipajele ISU. Călătorii nu au fost informaţi că există ameninţarea unei bombe pentru a nu genera panică. Au fost anunţaţi doar că trebuie să aterizeze. 

Dragos Stoicescu, fost pilot: Pasagerii primesc din partea însoţitorilor de bord nişte mesaje standard, mesaje studiate care să îi facă să aibă încredere că tot ceea ce se petrece este în scopul şi pentru siguranţa şi securitatea lor. Pilotul este pregătit pentru aşa ceva. Nu îi este dificil! Îi este familiar şi execută precis şi în deplină siguranţă. 

De îndată ce avionul a aterizat, toti membrii echipajului şi cei 174 pasageri au fost debarcati, iar pirotehniştii au început să verifice cele 125 bagaje din cală şi întreaga aeronavă.

Aeronava a fost dusă într-o zonă izolată a aeroportului Otopeni. 

Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Otopeni: Am avut o situatie, o coincidenta ca un bagaj a fost uitat in terminal, a fost si aici o preocdura specifica, a fost iyolat bagajul pana s/a constat ca nu e periculos. 

După ce se vor termina verificările, pasagerii îşi vor putea continua cursa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Alertă maximă pe aeroportul Otopeni. O femeie a anunţat că avionul Wizz Air va sări în aer