Antena Meniu Search
x

Galerie foto Alertă alimentară în România: carne de pui cu salmonella a ajuns în mai multe magazine din țară, inclusiv în București

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a emis o alertă pentru retragerea de la raft a unui lot de carne de pui. Potrivit unui comunicat al ANSVSA, este vorba despre sferturi posterioare de pui congelate, contaminate cu Salmonella Enteritidis, produse de Cedrob.S.A. Numărul lotului este: 191/3/23.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.12.2023, 13:08

Produsul, despre care ANSVSA a constatat că este contaminat cu Salmonella Enteritidis, a fost retras de pe rafturile magazinelor, iar persoanele care l-au cumpărat sunt sfătuite să nu îl consume. Conform alertei ANSVSA de rechemare a produsului, emisă pe 4 decembrie, este vorba despre Sferturi posterioare de pui congelate, produse de Cedrob S.A. Numărul lotului este 191/3/23 , iar data expirare trecută pe ambalaj este 10.07.2025. 

Alertă alimentară. Carne de pui contaminată cu Salmonella în magazine din România

"În cazul în care ați cumpărat produsul menționat mai sus, vă rugăm să nu îl consumați și să îl returnați în magazinul de la care l-ați achiziționat, în baza bonului fiscal", transmite Autoritatea Națională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Mai jos, lista magazinelor în care a fost distribuită carnea de pui contaminată:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Alertă alimentară în România: carne de pui cu salmonella a ajuns în mai multe magazine din țară, inclusiv în București