Antena Meniu Search
x

Update Alertă cu bombă în Piața Unirii din București. Un echipaj al SRI a făcut verificări în zona Fântânilor Unirea

Alertă cu bombă în Piața Unirii din București. O persoană a sunat la poliție și a anunțat ca s-ar afla un dispozitiv exploziv în zona Fântinilor Unirea. Un echipaj al Serviciului Român de Informații s-a deplasat la fața locului.

de Redactia Observator

la 26.05.2022, 17:45

Piața Unirii din București
Alertă cu bomba în Piața Unirii din București - Shutterstock (arhivă)

UPDATE. Nu a fost confirmată vreo situație de pericol. Traficul a fost reluat

"Astăzi, în jurul orei 16.30, o persoană a apelat numărul direct al unei secții de poliție și a comunicat faptul ca în zona Fântinilor Unirea s-ar afla un dispozitiv exploziv. Au fost dispuse, de urgență, măsuri de restricționare a traficului, fiind declanșate verificări de către specialiștii pirotehnicieni. Acționează atât polițiști, cât și echipe ale Serviciului Român de Informații", a transmis Poliția Capitalei.

Alarmarea publicului, a organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol ori a organelor de menținere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol sau, după caz, prin solicitarea intervenției la fața locului, fără motiv întemeiat, constituie contravenție.

Revenim cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Alertă cu bombă în Piața Unirii din București. Un echipaj al SRI a făcut verificări în zona Fântânilor Unirea