Antena Meniu Search
x
LIVE

Alertă cu bombă într-un avion Tarom. Aeronava cu 88 de pasageri la bord a aterizat de urgență la Istanbul

O amenințare a vizat vineri dimineața avionul Tarom care circula pe relația Tel Aviv-București. Potrivit unui comunicat al companiei, aeronava a aterizat de urgență la Istanbul.

De Redactia Observator la 24.03.2023, 08:47
Alertă cu bombă într-un avion Tarom. Aeronava a aterizat de urgență la Istanbul - Shutterstock

Compania Tarom informează că, din cauza unui avertisment referitor la existenta unei bombe la bord, aeronava care efectua cursa RO 154 Tel Aviv-București a aterizat de urgență pe Aeroportul din Istanbul la ora locală 3.30, în urma deciziei luate de comandantul de zbor. 

La bordul aeronavei Tarom se aflau 88 pasageri

Verificările efectuate de autoritățile abilitate s-au încheiat, iar alerta s-a dovedit a fi falsă, transmit reprezentanții companiei. Pasagerii primesc asistență pe Aeroportul din Istanbul, iar aceștia urmează să decoleze în jurul orei locale 11.30 către București.

"Compania TAROM informează că din cauza unui avertisment referitor la existenta unei bombe la bord, aeronava care efectua cursa RO 154 Tel Aviv-București a aterizat de urgență pe Aeroportul din Istanbul la ora locală 03:30, în urma deciziei luate de către comandantul de zbor,care respectă procedurile standard pentru astfel de situații. La bord se aflau 88 pasageri. Mentionam că verificările efectuate de către autoritățile abilitate s-au încheiat, iar alerta s-a dovedit a fi una falsă. În prezent, pasagerilor li se acordă asistență la sol pe Aeroportul din Istanbul, iar aceștia urmează să decoleze în jurul orei locale 11:30 către București- destinația finală. Regretăm disconfortul creat pasagerilor noștri și reiterăm faptul că prioritatea Companiei TAROM este siguranta si securitatea pasagerilor și a echipajelor sale", a transmis compania Tarom.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Alertă cu bombă într-un avion Tarom. Aeronava cu 88 de pasageri la bord a aterizat de urgență la Istanbul