Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alertă de vreme severă în România, în următoarele ore. Meteorologii au emis cod galben în opt judeţe

Meteorologii au emis cod galben de vânt puternic în zona de munte din Caraş-Severin, Buzău, Prahova, Argeş şi Dâmboviţa, iar în Cluj, Sălaj şi Mureş e ceaţă.

de Redactia Observator

la 25.12.2017 , 09:51

Meteorologii au emis avertizări cod galben de vânt puternic în zona de munte din Caraş-Severin, Buzău, Prahova, Argeş şi Dâmboviţa, valabil până la prânz, iar în Cluj, Sălaj şi Caraş-Severin ceaţa densă va reduce vizibilitatea sub 200 de metri. În judeţul Mureş vor fi precipitaţii sub formă de ploaie care duc la apariţia poleiului.

În zona muntoasă din Caraş-Severin, Buzău, Prahova, Argeş şi Dâmboviţa, vântul va bate la rafală cu 60-70 de kilometri pe oră, iar la peste 1.700 de metri altitudine, va sufla cu peste 90-100 de kilometri pe oră. Codul galben este valabil pentru Caraş-Severin până la ora 12.00, iar pentru Buzău, Prahova, Argeş şi Dâmboviţa până la ora 14.00.

ANM anunţă că judeţele Cluj şi Sălaj vor rămâne sub avertizare până la ora 12.00. Ceaţa va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50.

Articolul continuă după reclamă

Pentru zona de munte a judeţului Mureş, meteorologii au emis o avertizare cod galben de precipitaţii care vor favoriza depunerea de polei, valabilă în intervalul 8.50 – 11.00.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Alertă de vreme severă în România, în următoarele ore. Meteorologii au emis cod galben în opt judeţe