Antena Meniu Search
x

Alertă în judeţul Ilfov. Un urs a fost văzut într-o pădure la 30 km de Bucureşti

Este alertă în judeţul Ilfov, la 30 de km de Bucureşti. Un urs care ar putea fi periculos a fost văzut vineri în pădurea din zona Palatului Snagov. Pezenţa aceluiaşi urs a fost semnalată cu o zi înainte de către Ocolul Silvic şi Garda Forestieră pe raza comunei Ciolpani, în pădurea Scroviştea.

de Cristina Dimulescu

la 17.06.2022, 16:23

A fost semnalată prezenţa unui urs, într-o pădure în apropiere de Bucureşti.
A fost semnalată prezenţa unui urs, într-o pădure în apropiere de Bucureşti. - Shutterstock

Autorităţile din comuna Ciolpani, situată la aproximativ 30 de km de Bucureşti, anunţă că un urs a fost văzut, atât joi cât şi vineri, în zona localităţii.

În această situaţie, primarul din Ciolpani, Bogdan Cristian Călin recomandă oamenilor care ajung în zonă precauţie, iar celor care văd animalul să anunţe poliţia şi autorităţile locale. Anunţul privind prezenţa animalului a fost făcut pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După anunţul făcut joi, primarul din Cioplani a revenit cu avertismentul. Acelaşi urs ar fi fost văzut şi vineri dimineaţă. De data aceasta în zona Palatului Snagov, în parcelele pădurii 26-27.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Alertă în judeţul Ilfov. Un urs a fost văzut într-o pădure la 30 km de Bucureşti