Antena Meniu Search
x

Video Alertă în portul Constanţa: o barcă a plutit în derivă pe Marea Neagră din zona războiului ruso-ucrainean, până la Tuzla

Este alertă în portul Constanţa. O barcă ajunsă în derivă la noi din zona războiului ruso-ucrainean a pus pe jar autorităţile. Echipele antitero ale Serviciului Român de Informații au securizat imediat zona pentru a verifica dacă ambarcaţiunea are explozibil la bord.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 04.04.2024, 21:21

Vezi și

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că în Portul Constanţa a fost adusă joi, o ambarcaţiune care fusese descoperită plutind în derivă, răsturnată, la o distanţă de 35 de kilometri de ţărm. "Ambarcaţiunea a fost descoperită în mare, în dreptul comunei Tuzla. La faţa locului a fost efectuată cercetarea în vederea stabilirii provenienţei şi a cauzei care a dus la răsturnarea acesteia", au precizat poliţiştii.

Alertă în port, pericol la mare

"Barca a fost găsită plutind în derivă, foarte aproape de localitatea Tulza. Ambarcațiunea a fost adusă de salvatori într-o dană a portului, iar specialiștii antitero din cadrul Serviciului Român de Informații analizeaza corpul navei", transmite Cristina Niţă, reporter Observator.

"Barca de intervenție rapidă a fost observată de mai mulți pescari care au sunat la 112. Echipele de intervenție de la Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare au plecat în zonă, au scos-o. Nu a fost găsită nicio persoană la bord, iar ambarcațiunea a fost tractată în portul Constanța", adaugă Cristina Niţă, reporter Observator.

"Echipe antitero din cadrul Serviciului Român de Informații au securizat zona. După ce au cercetat nava, spun că nu ar avea dispozitive explozive la bord", mai spune Cristina Niţă, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Alertă în portul Constanţa: o barcă a plutit în derivă pe Marea Neagră din zona războiului ruso-ucrainean, până la Tuzla