Antena Meniu Search
x

Video Alertă în Timișoara, după ce un pistol și un încărcător cu 18 cartușe au fost furate din mașina unui fost jandarm

A fost alertă în Timişoara, noaptea trecută, după ce un pistol şi un încărcator cu 18 cartuşe au fost furate din maşina unui fost jandarm. Arma a fost găsită în cele din urmă de o femeie, lângă o pubelă de gunoi şi predată poliţiei.

de Lorena Rădulescu

la 05.01.2022, 19:52

Vezi și

Deocamdată poliţiştii nu au dat de urma hoţului. Arma de 9 milimetri şi muniţia se aflau într-o geantă lăsată nesupravegheată în maşină.

Propietarul, fost jandarm, cu permis de portarmă, a parcat aproape de centrul oraşului şi a plecat. Între timp autoturismul a fost spart iar hoţul a furat pistolul, încărcătorul cu 18 cartuşe şi un laptop.

Hoțul a renunțat la pistol

Când proprietarul s-a întors şi-a dat seama că a fost prădat şi a anunţat poliţia. Arma a fost găsită în această dimineaţă de o femeie care a si predat-o agenţilor.

Era aruncată lângă o pubelă. Proprietarul pistolului va rămâne fără permisul de port armă şi va fi amendat pentru că a lăsat arma nesupravegheată în autoturism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Alertă în Timișoara, după ce un pistol și un încărcător cu 18 cartușe au fost furate din mașina unui fost jandarm