Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cei doi evadați din Spitalul de Psihiatrie de maximă securitate Săpoca au fost prinși. Stăteau pe malul unui râu

Poliţiştii din Buzău sunt în alertă după ce doi pacienți internaţi în Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca au evadat!

de Redactia Observator

la 23.03.2018 , 23:24

Alertă la Buzău, doi evadați din Spitalul de Psihiatrie de maximă securitate Săpoca. Toată Poliția județeană și Jandarmeria e în alertă

Poliţiştii din Buzău sunt în alertă după ce doi pacienți internaţi în Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca au evadat.

În întreg judeţul au fost formate filtre pentru găsirea celor doi.

Update 22:45 - Cei doi evadați din Spitalul de Psihiatrie şi pentru Masuri de Siguranţă Săpoca au fost prinşi de poliţişti pe malul râului Slănic, la două ore de la sesizarea dispariţiei. Pacienţii au fost reinternaţi la aproximativ două ore de când le-a fost sesizată dispariţia. 

Articolul continuă după reclamă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Buzău, Mihail Drăghiciu, două persoane au evadat de la spitalul Sapoca, iar zeci de poliţisti şi jandarmi au fost mobilizați pentru căutări

Poliţiştii au constituit filtre atât în zona Spitalului Sapoca cat şi în restul judeţului.

Drăghiciu nu a precizat dacă cei doi evadaţi sunt periculoşi şi provin din rândul celor internaţi la Sapoca pentru infractiuni grave comise in trecut.

Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă de la Sapoca este unul dintre cele patru spitale pentru masuri de siguranta din Romania, are 810 locuri organizate in 11 sectii din 4 locatii si deserveşte 12 judete.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Cei doi evadați din Spitalul de Psihiatrie de maximă securitate Săpoca au fost prinși. Stăteau pe malul unui râu